Vrijwel onzichtbaar glas


Laat niets uw beeld verstoren: claryl is het perfecte glas om in te lijsten!

Als u een mooie afbeelding of smaakvolle reproductie in gaat lijsten, dan wilt u het ook goed doen. Kies daarom naast de juiste lijst ook het juiste glas. Claryl is speciaal gemaakt voor afbeeldingen die u wilt inlijsten. In tegenstelling tot gewoon glas laat het optimaal licht door. Daarbij is claryl ontspiegeld door middel van een coating. Kortom, er staat niets meer tussen u en uw prachtige afbeelding.

U ziet uw afbeelding, niet uzelf
Gewoon glas is bestemd voor vensters, niet voor het inlijsten van afbeeldingen. Vensterglas weerspiegelt licht en beelden. Claryl daarentegen, ontspiegelt en heeft betere optische kwaliteiten. Claryl is voorzien van een coating die het glas effectief ontspiegelt zonder dat de afbeelding minder duidelijk of minder helder te zien is, zoals meestal het geval is met gewoon ontspiegeld glas in fotolijstjes.

Een wereld van verschil
Achter gewoon glas komt uw reproductie, kunstwerk of foto een stuk minder goed uit. Met claryl staat er niets meer tussen u en uw prachtige afbeelding.

Zorg voor meer kijkplezier
Vraag naar claryl wanneer u iets in laat lijsten. En beleef zo meer kijkplezier dan ooit.

Geavanceerde en energiezuinige productietechnieken
Claryl is uitzonderlijk transparant, waardoor uw afbeeldingen haarscherp in beeld zijn. Dit speciale glas is een uniek, innovatief product van DSM. Het geavanceerde productieproces dat DSM gebruikt om claryl te produceren is ook zeer energiezuinig. En dat maakt claryl dan ook de meest milieubewuste keuze voor uw inlijstglas.

Heldere, contrastrijke kleuren
Achter gewoon glas lijken de kleuren van uw reproductie, kunstwerk of foto vaak flets en dof. Dat komt omdat er licht weerkaatst wordt. Als u kiest voor claryl, dat veel meer licht doorlaat, dan zult u merken dat de kleuren veel sprankelender zijn. Ook de details zijn scherper dan met vensterglas. Met claryl komen uw afbeeldingen en reproducties helemaal tot hun recht.

Voor bestellen: Claryl op maat

Grafieken van de parameters reflectie en transmissie van claryl glas
Volgende_