Schilderijlijsten

Lijstenmakerij – Lijstenmaker heeft een ruime keuze met vele duizenden profielen voor wissellijsten en schilderijlijsten waar u uit kunt kiezen in hout of aluminium.
Kan u niet vinden wat u zoekt wij adviseren u graag en laten u weten waar de door u gezochte profielen of lijsten voor inlijsting op de site staan.

In deze lijstenmakerij webshop met een zeer ruime keuze kunt u schilderijlijsten op maat bestellen van houten lijsten of aluminium lijsten.
Wij hebben 25 jaar branche ervaring en door ons deskundig advies hebben we al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren van schilderijlijsten van 4x3 meter tot grote series in speciale bedrijfskleuren vervaardigd.
Wij zijn ook al meer dan 15 online actief en hebben zeer volledige inlijst oplossingen tot zeer exclusief maar vooral op maatwerk schilderijlijsten voor musea, bedrijven maar natuurlijk ook particulieren kunt u bij ons terecht.

Standaard formaten lijsten zijn verkrijgbaar als: fotolijsten, wissellijsten, kliklijsten, randloze wissellijsten, frameboxen en 3d boxframes.
De meeste lijsten op maat kan u ook zelf op maat bij ons online samenstellen.

standaard formaten schilderijlijsten - schilderij lijsten op maat

De houten schilderijlijsten op maat gemaakt omvat een ruime collectie online aan lijsten maar natuurlijk kunnen wij putten uit een nog groter assortiment houten profielen als u niet kan vinden wat u zoekt.
Laat het ons maar weten we hebben bijna altijd een schilderijlijst of profiel in onze collectie die voldoet aan u wensen.

Maatwerk bestellen kan via de site of via de mail als u ons laat weten wat u wilt inlijsten dan helpen wij met uw keuze of wij maken een offerte.
Wat wij dan wel van u willen weten is wat gaat u inlijsten is dit met of zonder passe-partout, voorkeur kleur lijst en materiaal hout of aluminium enz.
Voor de maat van de lijsten gaan wij uit van het formaat van het in te lijsten werk.

Vooral voor fotolijsten en wissellijsten op maat gemaakt is online bestellen eenvoudig met of zonder een passepartout.
Passepartouts kunnen los en in elke maat online bestelt worden met een voorbeeld van de verhoudingen.
Zo kan u als particulier, kunstenaar of fotograaf snel uw lijsten regelen online.

Onze schilderijlijsten collectie en mogelijkheden online zullen in de loop van de tijd steeds meer worden uitgebreid. En bij vragen kan u met ons contact op nemen.
Wat we nog even mee willen geven is dat de kleuren van onze artikelen en lijsten een indicatie zijn op uw scherm daar elke beeldscherm de kleur anders weergeeft.

Dus kijk gerust rond op onze site en combineer lijsten en passe-partouts en plaats ze in de winkelwagen. Gaat u passe-partouts bestellen dan is de buitenmaat passe-partout gelijk aan de maat van de lijst.
Tip voor een mooi effect kan ook meerdere passe-partouts op elkaar leggen let hier bij wel op dat de uitsnede dan verschillen van elkaar.

Wij leveren maatwerk, lijsten hebben wij in de volgende categorieën:


Houten lijsten op maat gemaakt
Aluminium lijsten op maat gemaakt
Wissellijsten op maat
Baklijsten
Kliklijsten
Boxframes
Randloze wissellijsten
Frameboxen
Op maat gemaakte Schilderijlijsten

Ander maatwerk naast schilderijlijsten uit onze webshop:


Passe-partouts op maat gemaakt
Spiegels op elk formaat gemaakt
Glas en kunststof op elk formaat gemaakt
Schilderijlijsten op maat gemaakt
Houten foto- en wissellijsten
Aluminium foto- en wissellijsten
Ophangsystemen met verlichting en ophang materiaal
Aluminium Nielsen lijsten

Van de Nielsen aluminium lijsten op maat kunnen wij bijna de totale collectie leveren door goede contacten bij de fabriek.

Lijstenmakerij-lijstenmaker.nl een website met ruim assortiment in: Inlijstbenodigdheden, lijsten, inlijsten, ophangsystemen, kunst, posters, presentatiemiddelen en sign suppliers.

Bestel al uw schilderijlijsten direct via lijstenmakerij-lijstenmaker.nl
Bestellen online van uw schilderijlijsten het kan bij ons tegen correcte prijzen voor al onze producten.
Wilt u wat anders, komt u er niet uit of heeft u vragen, wij horen het graag bellen kan ook 010-4760630 of mail.

Volgende_