Advertentie

mirogard glas

 

Mirogard 2mm - Afmetingen standaardplaten: 890 x 1220 mm en 1220 x 1770 mm

Mirogard 2mm LJ-MGGR is een superieur onzichtbaar ontspiegeld glas dat met een ingebakken tweezijdige krasvrije coating uiterst geschikt is voor passe-partouts daar de klaarheid en scherpte van de tekening ongerept blijft en er geen enkele vertekening voorkomt zoals bij getst mat glas.
De speciale harde coating is bestand tegen chemische producten, vochtigheid, thermische schokken en kan zo goed als met alle populaire reinigingsproducten onderhouden worden.

Mirogard producten hebben dankzij hun extra klaar basisglas een realistische kleurweergave. Luxar glas daarentegen vertoont een gele tint door het niet zuiver extra klaar basisglas.
Mirogard dat een Sol-Gel coating proces ondergaat is beter bestand tegen beschadiging door harde voorwerpen zoals bij het product Luxar waar enkel een gewone sputtering wordt aangebracht die een bijkomende beschermfolie nodig heeft voor transport en opslag. Deze sputtering wordt ook gebruikt bij brilglazen en men ervaart dat er uiterst voorzichtig mee moet omgegaan worden daar de coating wegslijt en krassen meebrengt.
Mirogard is dan ook wereldvermaard dankzij zn harde coating in tegenstelling tot het minderwaardig product Luxar dat regelmatig uit de markt gehaald wordt wegens kwaliteitsproblemen, namelijk wolkvorming.

Mirogard Plus 2mm Afmetingen: 890 x 1220

Mirogard Plus 2mm heeft dezelfde eigenschappen als het Mirogard met als toevoeging een tweezijdige UV-werende bescherming dat ingebakken wordt in het glas door gebruikmaking van het Sol-Gel coating proces.
Hier tegenover staat het product True Vue dat geen extra klaar als basisglas heeft en behandeld wordt met een coating door sputtering waardoor deze gevoelig is aan krassen.
De UV bescherming van True Vue gebeurt door een lak dat de UV stralen absorbeert en een oranje bruine tint vertoont. Hierdoor ontstaat een optisch oneffen effect met lijnvormige wisselende kleurschakering. Dit is tegenstelling tot het Mirogard Plus 2mm waarvan de coating de UV stralen reflecteert.

Mirogard Protect 22/1 Afmetingen: 1770 x 1220

Mirogard Protectis het gelaagd glas bij voorkeur voor museua en galerijen. Een combinatie van coatings op extra klaar glas biedt ontspiegeling en een UV-werende bescherming dat 99% van de schadelijke UV absorbeert. Het gelaagd aspect beveiligd het kunstwerk tegen vandalisme en beschadiging door glassplinters.

Technieken van coating

Bij een Gel-Sol coating proces wordt het glas driemaal ondergedompeld in een chemisch bad en telkens ingebakken in het glas in tegenstelling tot een coating met micro-wave sputtering waar een glasoppervlak wordt beneveld op koud glas met de chemische bestandsdelen die een beschermlaag vormen.

mirogard glas

Weergave: lijstweergave fotogallerij galerieweergave
Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikel)
Pagina(s) gevonden:  1 
  Prijs Excl. BTW Artikelnaam Prijs Bestel NU
mirogard-glas-2-mm-ongeslepen-dubbelzijdig-ontspiegeld-op-maat - mirogard glas 2 mm ongeslepen dubbelzijdig ontspiegeld op maat
Mirogard 2 mm dik tansparant waterwhite glas dubbelzijdig ontspiegeld.LET OP: maatwerk kan een lange...
Vraag offerte aan
Aanvraag offerte
Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikel)
Pagina(s) gevonden:  1