Lijsten Rotterdam

art30000 lijstenmakerij adviseert u graag bij de keuze van inlijstklussen, de keuze voor de aanschaf van een lijst, de aankoop van kunst en de keuze voor de juiste schildermaterialen en inlijstbenodigdheden.

Lijsten

In onze lijstencollectie vind u zowel aluminium schilderijlijsten als houten schilderijlijsten in klassieke, barok of moderne uitvoeringen. Bijvoorbeeld voor: foto’s, aquarellen, borduurwerken, schilderijen, posters, antieke prenten, medailles, batikdoeken, etc., etc. Bij speciaal inlijstwerk kunnen wij u ook adviseren, onze lijstenmaker voert al uw inlijstopdrachten met de grootste zorg uit. Wij hebben vele jaren ervaring en kunnen u deskundig advies geven op dit terrein.

Wat u o.a. vind bij art30000 lijstenmakerij:

Klassieke schilderijlijsten
Moderne schilderijlijsten
Ornament en barok schilderijlijsten
Baklijsten schilderijlijsten
Baklijst*
Baklijst 3D*
Nielsen
Nielsen baklijsten*
Staaflijsten hout
Houten lijsten op aanvraag
Handgemaakte lijsten op aanvraag

Meer informatie over lijsten, schilderijlijst op maat

Zeefdrukken

Wij hebben een zeer uitgebreide mooie collectie zeefdrukken en andere grafie die we u kunnen aanbieden. U kunt in onze online galerie kiezen uit een grote verzameling van werken van de meest bekende kunstenaars. Ook zijn wij dagelijks voor u op zoek naar meer bijzonder werk van voor al hedendaagse en kunstenaars maar we hebben ook oude kunst.

Inlijstbenodigdheden en Schildermaterialen

Ook de kunstbeoefenaar zelf zal alles vinden wat voor hem belangrijk is voor het inlijsten van zijn werken en meer. Wij verkopen veel kwaliteitsmaterialen. Of u nu voor uw beroep schildert of tekent of juist vanuit de hobby.

Volgende_