Handgemaakte schilderijlijsten afwerking naar wens

Overzicht lijstenVoor de exclusieve handgemaakte lijsten hieronder in deze Winkel Categorieën kan u een offerte aanvragen:
U zoekt uw model uit en mailt ons de gevens door: Artikel nr en Omschrijving: en aantal lijsten dat u wilt bestellen, offerteaanvraag via het contactformulier.
Noteer de gegevens voor u de offerte aanvraagt via het contactformulier. << bestel hier
Online bestellen via deze shop is nog niet mogelijk:
Neem voor vragen en informatie over het verkrijgen van deze lijsten contact op!

Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van de handgemaakte lijsten collectie. Dit zijn enkel “overhoeks” afgewerkte lijsten, een proces dat volledig manueel gebeurt door een team van vakmensen met 40 jaar ervaring in exclusieve lijsten en traditie lijsten maken.
Deze kunnen aangepast worden aan ieder kunstwerk, spiegel of ruimte. Door op een afbeelding te klikken krijgt u meer profielen uit dezelfde categorie te zien als voorbeeld en informatie over de verschillende breedtes en kleuren van de profielen, dit is echter maar een kleine keuze uit wat mogelijk is.

Wegens het uitgebreid kleurenassortiment presenteren wij slechts een klein segment van het kleurenpalet. Voor de diverse afwerkingsmogelijkheden van deze profielen verwijzen wij naar de rubriek "afwerkingen".
Naast het standaardprogramma dat bestaat uit meer dan 200 verschillende klassieke en moderne profielen en talloze kleurencombinaties en afwerkingen kan elke lijst perfect aangepast worden aan de persoonlijke wensen van elke klant. Of het nu gaat om een eerste vingerverfwerkje van een kleuter of een originele Rubens of Rembrandt, deze lijsten hebben de unieke eigenschap een meerwaarde te geven aan elk kunstwerk.

Specialities
Handgemaakte profielen kunnen elke gewenste RAL-kleur hebben
Voor handgemaakte profielen kunnen op uw verzoek de lijstkleuren aangepast worden aan uw kunstwerk
Voor handgemaakte lijsten kan de sponning van uw lijst naar wens verbreed worden
Handgemaakte lijsten kunnen groter gemaakt worden dan 3 meter lang.
Handgemaakte lijsten kleurt Bevel Accents in de door U gewenste kleur
U kunt bij ons terecht voor het gespecialiseerd restaureren van oude lijsten

<<< Ga terug naar de handgemaakte lijsten


Volgende_